FØLG MIG

Klienterne siger


"Efter nyligt endt forløb hos Lone, kan jeg kun på det aller varmeste anbefale hende.

Jeg blev fulgt med ægte interesse og stor viden i det homøopatiske.

Søger du en behandler der kan hjælpe dig med udrensning af vacciner og medicin så ring og få en snak med Lone.

Tak for hjælpen Lone" Jill. Marts 2023.


Mor skriver, om sin søn på syv år, om nogle af de forandringer, der er sket med ham efter et forløb med udrensning for bivirkninger fra DiTeKiPol 5års revaccinen:

"Det er første år han overhovedet har turde røre en græskar indeni - førhen var det for ulækkert og han fik glattede fingre...

Du har simpelthen bare hjulpet ham så meget, han er så skøn og dejlig, har det bare så godt og jeg er dig EVIGT TAKNEMMELIG." Hilsen fra en meget glad og rørt mor. Oktober 2023.


Udrensning for bivirkninger efter HPV-vaccinen, som hun fik for 14 år siden.
Før jeg opsøgte Lone, var jeg meget smertepræget i mine hænder og underarme. Jeg kunne dårligt børste tænder eller bære en Iphone pga. smerter. Jeg var meget lys- og lydfølsom, mine hænder var kolde og neglene blå/lilla. Jeg var konstant træt. At holde mine øjne åbne var en kamp. Jeg sov op mod 18 timer i døgnet. Hvis jeg satte eller lage mig godt til rette med lukkede øjne, faldt jeg i søvn med det samme og sov i mange timer. Gerne en 4-6 timer. Det var meget svært at få en hverdag til at hænge sammen med disse symptomer.

Mit udrensningsforløb med Lone har været godt og trygt. Lone har været god til at forklare mig, hvordan de forskellige midler skulle tages samt støtte mig i processen med opblussen af gamle symptomer. Det mærkes tydeligt, at Lone har en stor ekspertise indenfor området, og brænder for at hjælpe sine klienter ud på den anden side af bivirkningerne. 
For mig har det betydet, at min livskvalitet er vendt tilbage igen. Jeg kan handle ind uden at reagerer på lys og lyde, jeg kan lave mad igen, jeg er ikke længere træt. For mig er det tid til at udleve nye og store drømme. Tidligere var min drøm at blive rask igen, hvilket er lykkedes med Lones hjælp. Tak for det og tak for dig Lone. C.J. April 2024.


Klinikken er i en vedvarende dynamisk udvikling, så jeg hele tiden bliver bedre til at give dig behandling med naturmedicin. 

Noget kommer på hjemmesiden, men det meste kommer på facebook. 

Følg mig her og "smid" gerne en kommentar eller en like på Lone-Naturmediciner.

Bogen "Vaccinationsskaden - som vi sejrede over, kan købes i boghandler.

Søndag d. 08.10.2023 afsluttede jeg en efteruddannelse i metoder til behandling af parkinson.

I december 2023 afsluttede jeg et webinar forløb over seks uger med en dybere indsigt i at behandle børn med udfordringer.